6 Ekim 2010 Çarşamba

NASIL BAŞLASAM

Nasıl başlasam diye söze başladım ve cümlelerin ardı arkası sıraya giriverdi beynimde. Başlamak her zaman zordur, ama bir başladınmıda sonu gelmez işin, gücün, sözün, ilmin, vs. vs.
Evet ben Çikolatacı adı ile açtığım bloğumda kimlere ulaşırım, kimlere faydam olur bilmem ama, bilgilerin paylaşılmaya çalışıldığı, yeni dostlukların kurulmaya çalışıldığı bir heves belkide benimkisi. Burada konum sadece çikolata olmayacak, kafama takılan, ilgimi çeken herşey olabilir. Bir gün güzel bir makale, bir gün şiir, belkide bir gün paylaşmak istediğim anılarım.
İnşaallah güzel olur diyerek uzun süre önce oluşturduğum, fakat zaman ayırıp düzenleyemediğim boynu bükük bloğumu canlandırmaya başlıyorum. Takipçisi bol olsun dileği ile.

2 yorum:

  1. çikolatacı kardeş inşallah hedefine ulaşıorsun,paylaştığın bilgiler yararlı ve halkımızın bilmediği konular. çikolatanın tarihçesi hakkında bilgi verebilirmisiniz? ilk kimler yapmış, hammmaddeleri,bileşenleri gibi . teşekkürlerimizi arzederim.

    YanıtlaSil
  2. Salih bey, merhaba.
    Çikolatanın tarihçesini verebilirim. Fakat formül veremem, formül emek ister, zahmet ister. Formül vermem emek ve zahmet hırsızlığı olur. Anladın sen onu :)

    YanıtlaSil